Ved fristens utgang har samtlige 49, som underveis har meldt sin interesse,  bekreftet at de vil delta. Av den grunn har vi vært i kontakt med våre verter, og vi har fått positiv tilbakemelding fra Volkstanzgruppe Stainz v/Peter Nöhrer på vår forespørsel om å få delta med flere enn 45 personer slik avtalen var. Det gleder oss å kunne meddele at vi kan delta med inntil 50 personer.

Vi har nå satt sluttstrek og flybilletter er bestilt. 37 reiser med fly fra Vigra, mellomlander på Gardermoen og drar videre til Wien med et senere fly. 5 reiser med bobil og de resterende har bestilt flybilletter selv på grunn av annen reiserute enn tur/retur Vigra – Wien.

I Wien venter turistbuss som kjører oss til Stainz, en busstur på drøye 2 timer. Noen blir innkvartert privat mens andre skal overnatte på en skole.

Det er svært viktig at alle 37 betaler inn depositumet på kr. 800,- til oppgitt konto innen 4. april. Samme dag har vi et møte på lagshuset kl. 20.30 for å sette opp forslag til program. Danser for både barn og voksne i tillegg til sang og spel vil være med i våre framsyninger. Detaljene vil bli presenter på fellesøving så fort vi har satt sammen programmet. Dette vil bli kunngjort i løpet av neste uke, så følg med på nettsiden vår.
 
Jan Ove