Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Familietreff i Borgundgavlen søndag 18. oktober kl. 12:00 - 15:00

TORADER I NORDVEST 2015

SØNDAG 18. OKTOBER HAR TORADERGRUPPA I U.L. ”IVAR AASEN”, I SAMARBEID MED SUNNMØRE MUSEUM, IGJEN GLEDEN AV Å INVITERE FOLKEMUSIKK- GAMMELPOP- OG DANSEFOLK-VENNER TIL UFORMELT MUSIKKTREFF. I ÅR ER DET 21 ÅR SIDEN DETTE ARRANGEMENTET BLE AVHOLDT FØRSTE GANG!

 

VI  MØTES PÅ SUNNMØRE MUSEUM PÅ BORGUNDGAVLEN, OG VI BRUKER KAFEEN I HOVEDBYGGET SOM KONSERTLOKALE. DET HAR VIST SEG Å FUNGERE VELDIG BRA.

VI PRØVER MED DETTE ÅRLIGE ARRANGEMENTET Å SETTE FOKUS PÅ BRUKEN AV TORADER I BÅDE MODERNE MUSIKK, OG I DEN TRADISJONELLE FOLKEMUSIKKEN.

ARRANGEMENTET VIL, SOM FØR, STARTE KL12.00 – RETT ETTER KIRKETID, OG VI VIL HOLDE PÅ TIL CA. KL 15.00, AVHENGIG AV HVOR MANGE GRUPPER SOM SKAL DELTA. HVER GRUPPE FÅR IALLEFALL SPILLE ET PAR OMGANGER PÅ RUNDT 20-25 MINUTTER. MOT SLUTTEN RUNDER VI AV MED NOEN FELLESNUMMER! DET ER JO EN GOD DEL LÅTER SOM DE FLESTE HAR VÆRT BORTI OPP GJENNOM ÅRA, OG SOM ER GREI Å HENGE SEG PÅ!

DET ER ÅPEN KAFETERIA UNDER HELE ARRANGEMENTET, SLIK AT PUBLIKUM UNDERVEIS I ARRANGEMENTET KAN NYTE MAT OG DRIKKE TIL DEN GODE MUSIKKEN! DE SISTE ÅRENE HAR DET VÆRT GODT MED FOLK INNOM ARRANGEMENTET, OG MANGE SER VIRKELIG FREM TIL DETTE I LANG TID.

VI HÅPER SELVFØLGELIG PÅ ET FINT HØSTVÆR DENNE HELGEN, OG AT MANGE GRUPPER I DISTRIKTET KAN HA ANLEDNING TIL Å KOMME! DET ER JO VIKTIG Å VISE SEG FREM, OG FREMFØRE DEN MUSIKKEN SOM MAN ARBEIDER MED I DE FORSKJELLIGE GRUPPENE!

DET ER GRATIS KONSERT, SOM ER GANSKE SÅ UFORMELL I FORMEN!.

VI SENDTE RUNDT EN FORELØPIG INFORMASJON OM DETTE FOR NOEN UKER SIDEN, OG VI SENDER DETTE SKRIVET TIL EN DEL LAG OG GRUPPER I VÅR RIMELIGE NÆRHET, OG HÅPER PÅ MYE POSITIV RESPONS PÅ DETTE.

HJERTLIG VELKOMMEN !

| Mer++
Ungdomslaget IVAR AASEN
Sorenskriver Bulls gt. 4, 6002 Ålesund