FARGEFELER

På standen vår finner du fargerike fioliner som du kan få prøve. De voksne på standen kan vise deg hvordan du holder og bruker instrumentet. Gir det mersmak? Da skriver du deg på lista vår og krysser av for hvilken aktivitet du vil delta på. Alle som spiller, får tilbud om å delta på dansen. Du betaler kun en avgift: kr 400/halvår.

TROMMEKURS

Du kan også få prøve tromme. Vi har kjøpt inn 10 trommer til kurset som starter tirsdag 3. november. Trommespill krever god rytmesans. Det er derfor lurt å delta på danseøvinga også. Samme pris uansett om du deltar på ett eller flere kurs! Vi regner med at det blir stor rift om plassene på trommekurset, så skriv deg på lista så snart du kan! Husk aldersgrense 12 !

DANSEKURS​

Dansekurset er for alle! Vi danser gammeldans som reinlender og polka og artige danser som Per Sjuspring og Virginia Reel. Og så har vi en tøff lærer, Vidar Underseth, som er instruktør i halling. Vi har alltid levende musikk til dansen - noen ganger er det Leikny Aasen som spiller hardingfele og noen ganger er det Hallstein Stennes på trekkspill og Olav Wangensteen på munnharpe.